Blog dedicat a la recopilació d'idees i materials per a utilitzar a les nostres aules.
Espero que entre tots el fem créixer!

dimarts, 1 de desembre de 2015

RECICLANT TUBS

Avui us porto una idea que hem dut a terme a l'escola per tal que els nens i nenes experimentin, facin hipòtesis i facin les seves pròpies creacions.

Reciclant uns tubs de PVC, vam imantar-los de manera que els podem enganxar en una pissarra magnètica que tenim al passadís.
Els alumnes van en grups reduïts a la pissarra i col·loquen els tubs de manera que fan camins per on fan passar pilotes (en tenim de diferents mides i diferents pesos).
El que fa interessant l'activitat és que són els propis infants que s'han de posar d'acord entre ells per veure com posen els tubs, què passa si els posen d'una determinada manera, on aniran a parar les pilotes quan facin tot el recorregut...

És una activitat que realment està funcionant molt bé i que els nens la gaudeixen molt.

Us deixo unes fotos perquè ho veieu.

Fins aviat! ;)

2 comentaris:

  1. Felicitats per la proposta, és original i segur que pels petits molt i molt divertida. Em guardo la idea i ho explicaré a les companyes igual ens suggereix alguna nova idea. Gràcies per compartir.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Hola Anna! Me'n alegro que t'agradi la idea! A vegades no fa falta gastar molts diners per trobar coses que entusiasmen als nens i que sobretot els fan gaudir i pensar alhora, oi?
    Fins aviat guapa! ;*

    ResponElimina