Blog dedicat a la recopilació d'idees i materials per a utilitzar a les nostres aules.
Espero que entre tots el fem créixer!

dimecres, 21 de desembre de 2011

JA N'HI HA PROU, NO?

Em dol molt haver de fer una entrada com aquesta i ho sento, però amb tot el que ha passat avui amb els nostres sous (baja, que literlament, ens han robat), m'he vist amb la obligació de posar aquesta imatge com a mostra de rebuig a tot el que està fent el Govern en l'àmbit de l'educació.
A part de fer les retallades que està fent, que perjudiquen seriosament una escola que estimem, a sobre i sense avisar ens deixen de pagar una part del nostre sou, com si (especialment aquest mes de desembre) no ens l'haguéssim ben guanyat.


A més a més també sento que he d'afegir aquesta altra imatge per manifestar el meu sentit condol a tota l'educació pública ja que amb tot el que estan fent i tot el que encara queda per fer que no sabem, ja podem dir ben bé que l'educació pública i de qualitat en el que tants estem i hem treballat per tirar endavant, ara, amb dos dies se la carregaran.
Quin greu tot plegat...
Només espero que sigui el que sigui el que hagi de passar, els nostres infants quedin tant al marge com sigui possible, ells no ténen la culpa de res i són els que més ho estan pagant i els que més ho pagaran.


4 comentaris:

 1. Eugenia, estic totalment d'acord amb aquesta publicació. Gràcies per compartir aquests pensaments. Espero que, si més no, aquesta situació s'acabi posant a lloc (ho dubto), però, això sí, i com bé ens comentes, intentant que tot això quedi al marge dels infants, ja que són els que en sortiran més mal parats.

  Moltes salutacions.

  ResponElimina
 2. Jo tambè penso igual. Cada dia treballem molt dur i amb moltes ganes. LLastima que al govern això ni fu ni fa...

  ResponElimina
 3. Tot plegat és una vergonya. S'estan carregant l'ensenyament públic per moments i , el pitjor, és que encara volen seguir retallant. No sé on arribarem!
  Però en una cosa tens moltíssima raó, els nens i les nenes han de quedar al marge de tot aquest desgavell.Si al final, tot ho fem per ells!

  Una abraçada i bones festes.

  ResponElimina
 4. Gràcies pel suport, nois! Ens trobem en una situacio indignant i ves a saber fins a on arribarà tot això...
  Bé, només espero que el Nadal ens serveixi a tots plegats per desconnectar una mica de tots aquests marrons que està creant el Departament i tornem al gener amb les piles una mica més carregades.
  Bones Festes! ;)

  ResponElimina